Diensten

ONZE DIENSTEN

Als ervaren, allround aannemersbedrijf verzorgen wij tal van diensten op het gebied van nieuwbouw, aanbouw en verbouw. Op deze pagina kunt u lezen over de verschillende diensten die wij u kunnen bieden. Heeft u vragen over specifieke diensten, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag uw vragen, gaan in op uw specifieke situatie voorzien u van meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Nieuwbouw

Niet elke aannemer kunt u inschakelen voor nieuwbouw. Ons wel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het realiseren van een vrijstaande garage, een buitenverblijf in uw achtertuin of een werkruimte naast uw woning.

Aanbouw

U wilt extra ruimte om zo nog meer te genieten van uw woning? Wij kunnen elke aanbouw voor u realiseren. Wij ontzorgen u van A tot Z: van ontwerp tot afwerking.

Verbouw

U kunt bij Aannemersbedrijf E.J.P. Fennis terecht voor alle vormen van woningverbouw. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een fraaie dakkapel realiseren

Keukens

Aannemersbedrijf EJP Fennis kan de verbouw van keukens voor u realiseren, in woningen waar extra werk is vereist. Dit betekent bijvoorbeeld dat u van een gesloten naar een open keuken wilt.