Verbouw


U kunt bij Aannemersbedrijf E.J.P. Fennis terecht voor alle vormen van woningverbouw. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een fraaie dakkapel realiseren, zorgen voor een dakopbouw of een complete extra verdieping op uw woning bouwen. Daarnaast kunnen wij bijvoorbeeld uw ideale badkamer of keuken realiseren.

Het is ook goed mogelijk dat u de ruimte binnen in uw woning graag anders zou willen benutten of dat de huidige indeling niet meer aan uw wensen voldoet. U heeft dan twee opties: verhuizen, of intern verbouwen. Wilt u helemaal niet weg uit uw huis, dan kunnen wij er met een interne verbouwing voor zorgen dat uw woning (weer) helemaal aan uw wensen en eisen komt te voldoen.

Een interne verbouwing is behoorlijk ingrijpend. Niet alleen worden indelingen van ruimtes compleet veranderd, bijvoorbeeld door het openbreken of juist creƫren van muren; ook water, elektra en tal van andere voorzieningen dienen te worden aangepast. Met Aannemersbedrijf E.J.P. Fennis haalt u een expert in huis die op alle gebieden zorgt voor kwaliteit.