Over ons

Wie zijn wij

E.J.P. Fennis is al meer dan 15 jaar een vertrouwde en gewaardeerde aannemer. Dankzij onze uitvoerige kennis en ervaring kunnen wij u van dienst zijn bij tal van bouw- en verbouwprojecten. Aannemersbedrijf E.J.P. Fennis is aangesloten bij Bouwend Nederland. Wij bieden u de zekerheid van erkende kwaliteit en uitstekende service.

Bij ons vindt u nog een echte vakman: een ervaren specialist met passie voor het vak die beschikt over een aannemersdiploma. Daardoor kunnen wij service leveren die een klusbedrijf niet mag leveren, zoals constructieve werkzaamheden voor een uitbouw of een doorbraak van uw keuken. In de ruim 15 jaar dat wij actief zijn, hebben wij allerlei soorten. Aannemersbedrijf E.J.P. Fennis inschakelen voor uw bouwproject of verbouwing is dan ook een garantie voor kwaliteit. Niet alleen zorgen wij voor een mooi eindresultaat: u profiteert ook van prettige, heldere communicatie en een partij die met u meedenkt. Bij ons krijgt u niet alleen vakmanschap in ambacht, maar ook in service.


Voor alle soorten (ver)bouwprojecten

Wij worden ingeschakeld voor alle soorten bouwprojecten. Van het plaatsen van een dakkapel of dakopbouw, het herindelen van ruimtes, het realiseren van een prachtige aanbouw of de bouw van een vrijstaande garage: wij realiseren het voor u. Zelfs voor de bouw van een nieuwe woning kunt u bij ons terecht.

Wij verzorgen dus tal van diensten. Bekijk onze dienstenpagina voor meer informatie over wat wij voor uw (ver)bouwproject kunnen betekenen. Aannemersbedrijf E.J.P. Fennis is beschikbaar voor zowel grote als kleinere opdrachten.

Wij zijn echter geen klusbedrijf. Onze expertise ligt in opdrachten waarbij wij het verschil kunnen maken. Zo verzorgen wij met plezier uw ideale uitbouw of verbouw. Voor het verbouwen van bestaande ruimtes, geldt dat wij ons richten op de meer complexe werkzaamheden, zoals sloopwerkzaamheden, het herindelen van ruimtes of veranderen van bestemmingen van kamers. Natuurlijk nemen wij wel als onderdeel van een totaalpakket ook de kleinere werkzaamheden en finishing touches op ons.

Uw totaalpartner

Als allround aannemersbedrijf zijn wij voor elke opdracht uw totaalpartner. Vanzelfsprekend zorgen wij voor een mooi eindresultaat. Wij ontzorgen u echter ook van begin tot einde. Van ondersteuning bij de initiƫle plannen tot ontwerpen, het bestellen van materialen, uitvoer en afwerking: met Aannemersbedrijf E.J.P. Fennis haalt u een professionele, ervaren en servicegerichte aannemer in huis met een focus op kwaliteit.

Bespreek uw wensen met ons

Heeft u een bouwproject of verbouwing gepland? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en bespreek uw wensen. Wij horen graag waar u naar op zoek bent en vertellen u hoe wij hierin kunnen voorzien. Ook verzorgen wij met plezier een vrijblijvende, persoonlijke offerte voor u.