Over Aannemersbedrijf E.J.P. Fennis

E.J.P. Fennis is al meer dan 15 jaar een vertrouwde en gewaardeerde aannemer. Dankzij onze uitvoerige kennis en ervaring kunnen wij u van dienst zijn bij tal van bouw- en verbouwprojecten. Aannemersbedrijf E.J.P. Fennis is aangesloten bij Bouwend Nederland. Wij bieden u de zekerheid van erkende kwaliteit en uitstekende service.

Bij ons vindt u nog een echte vakman: een ervaren specialist met passie voor het vak die beschikt over een aannemersdiploma. Daardoor kunnen wij service leveren die een klusbedrijf niet kan leveren, zoals constructieve werkzaamheden voor een uitbouw of een doorbraak van uw keuken.

ONZE DIENSTEN

Als ervaren, allround aannemersbedrijf verzorgen wij tal van diensten op het gebied van nieuwbouw, aanbouw en verbouw.

Nieuwbouw

Niet elke aannemer kunt u inschakelen voor nieuwbouw. Ons wel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het realiseren van een vrijstaande garage, een buitenverblijf in uw achtertuin of een werkruimte naast uw woning.

Aanbouw

U wilt extra ruimte om zo nog meer te genieten van uw woning? Wij kunnen elke aanbouw voor u realiseren. Wij ontzorgen u van A tot Z: van ontwerp tot afwerking.

Verbouw

U kunt bij Aannemersbedrijf E.J.P. Fennis terecht voor alle vormen van woningverbouw. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een fraaie dakkapel realiseren

LAATSTE PROJECTEN